My Great Web page

Follow Me

04 November 2010

5 NOVEMBER 2010

11.32 tgahari
Bilik hiburan
(termenung ) 


ASSALAMUALAIKUM


Hidup xseindah mimpi..
Mimpi tak sesusah hidop..
itulah yg kulalui..
pedih..

kalau takut dilambung ombak
jgn berumah ditepi pantai
kalau takut dilambung badai
jgn cuba untuk mencintai

sumenye da terjadi…
xboleh patah balik…
yg tinggal hanyelah kenangan
namum.. aku masih tetap menunggu
biar sampai mati pon..
aku redo…

benci sampai mati..
itulah ungkapan
yg aku slalo pegang…
wlaupon aku maafkan dy
parut takkan hilang
benci ttp benci…

jika dahulu dua merpati sejoli
sekarang merpati da xsejoli lg…

jika dahulu kasih melimpah ruah
kini tidak lagi..
mgkin ade yg kurang dalam diriku..
mungkin…

hak aku ttp aku punye..
sape2 xle sentuh..
namun disalah ertikan..
kite syg dy tp dy
mgkin tak tau kot..
huhuhu.. pura2 gelak je…

ku doakan diri aku bahgia
tanpa sape2 disisi…
akan kucuba biasakan diriku…
hanya Tuhan yg tau
betapa sakit hati ini…
dugaan yg datang dari ALLAh
tandanye TUHAN sygkan kite…
aku bersyukur…


assalamualaikum

suatu pagi yg terlalu pagi

lentik wooo...


1.16 pagi
Bilik tido
(xle tido bb pikirkan masaklah…)


ASSALAMUALAIKUM

Slamat pagi… terlalu awal aku nk ckp slamat pagikan.. kpde yg masih celik tu marila bace blog aku… Huhuhu….. bukan aku saje nk bgn pagi tp aku xtido lg….


Kenape???
Sbb aku buntu… xtau nk piker ape la..
Yg aku tau aku nk cube lelapkan mate…


Sebenarnye ne bukan la masaklah aku..
Tp mmg sepatotnye masaklah aku..huhuh…
Aah… bia la.. yg penting aku da tenang wlaupon masih dalam GIGILAN kuat lg..
Naik darh tinggi aku… denyutan jantung aku pon naik.. aku ngt tadi nyawe aku da xpanjang.. alhamdulillah.. Allah masih sygkan hambanye yg lemah ini. Hamba ber syukur ya Allah…


Time kaseh juga kpd family aku, mak, ayah, k.long, bangah, Adik, kimi n tambi….

Time kaseh juga kpg KWN2 seumah sy.. kwn2 baik.. kwn2 kolej ptpl… kwn2 puteri.. kwn2 air baruk.. da sumenye kwn2…


Time kaseh2 ne mcm la aku dpt anugerah..
ARTIS BARU PALING POPULAR


Time kaseh juga kt BOYFREN sy yg tadi sy asik marah2 je.. awak xsalah tp sym mg xtahan sgt2.. kalo awak ade sini mesti awak paham.. sy pond a mcm owg gile sowg2 td.. sowi pa…
Sy syg awak.. kata2 tadi sy tarik balik keh… pa janji ek, jgn kwn ngn dy g… xboleh!!! Tau..tau..tau… tau..

K la.. ari pon da hamper betol2 pagi.. nk subuh dap on.. kang nk bgn subuh lak… slamat malam… eh! Sila.. slamat pagi..

assalamualaikum


mulai pagi ne.. aku bkn fera yg dulu..
aku fera yg GANAZ!!!!


pic sedikit pecah.. 
namun masih knl mane akukan...

Jerawat vs Jeragat

ASSALAMUALAIKUM


Hi anda… malam ne aku nk lepas GERAM + DENDAM… 1 hari aku dianiaya akk aku yg xbg aku on9.. so aku nk on9 smpai pagi…. Hooray…. Sapae mau teman??? Jom la..(bunyi gedik2)….. lets go gegel!!!!............

Pas mandi td aku tgk CERMIN….
Mirror .. mirror in da world…. 
Who is the most beauty in da world???



(cam kenal je kan.. feera harees)

Hahhahahahhahahhahahhahahhahahhaha
Salahkan la mirror tu ye.. 
ahhahahah… hahahahha….



Yg aku nk story me lg 1…. 

Mirror2 on da world… 
O.M.G…. 
jerawat!!!!!!!!!! 
jeragat!!!!!!!!!!!






JERAWAT

Aku xkisah sgt sal jerawat… normalla WANITA tulen n ayu mcm aku ne ade jerawat… sbb time menjelang RED DOT mmg slalo ade…. Bese lah… (nk kaver ne ne…huhuhuhu) yela muke berminyak…huhuhu… bukan owg minyakkk….. ahhahaha,…. Jerawat akan hilang pas 3 ke 4 hari je…ish… nk tunggu dy ilang 2 amat la seksa bb malu..uhuhu.. malu..huhuhu

JERAGAT

Yg ne mmg amat aku kisah sbb jeragat ne... ah tah mcmane le ade… ish.. susah lak tu nk ilang… da r aku ne jenis yg xmau ilang.. mcm2 pakai xilang.. GARDINEAR… PONDS.. FAIR N LOBELI.. NATASHA.. hhhmmm.. sume la.. xle ilang.. petua n pemuda pon xilang… sape ade cara len??? Gtau la aku…


Kesimpulannye…. 

Aku telah melembutkan ati untuk terima TIORI kwn aku FATIN FATIHAH ABD HALIM… Dy ckp OWG YG KULIT PUTEH JE ADE JERAGAT.. SO BERSYUKURLAH.. JIKA KO ADE JERAGAT, MAKNENYE KO MMG PUTEH.. hahhahaha… betoi2…. Aku ikot teori ne.. tepat n benar..hahahah..pasan la pulak….



Jika anda juga ade petua2 JERAGAT JERAWAT…
Infom la kt aku… just taip PETUA ~ DOT..DOT..DOT.. N pos kat wall aku..huhu. harap kowg dapat membantu aku….

ASSALAMUALAIKUM




seperti hari2 sebelomnye.. aku msh sowg2..

2 in 1 ~~~~~ today story...


4.48 petang
Ruang tamu
(bawu pas mandi pagi n ptg – pakej 2 in 1)


ASSALAMUALAIKUM



Hi kowang…
Apa kabar??? Sihat?
Harap sume sihat….
Aku xkemane2 pon arine…
Agak sedikit sunyi la…
Uhuhuhu.. (wat2 gelak hepi)


Harine ade 2 cite manarik terjadi
lam diri aku..
Nk tau x???

Cerita 1
Malam tadi ak xon9 pon…
Pas2 pg ne aku exitd la nk on9
untuk update blog aku…
Namun tercari2 dimane modem aku
hilang????
OMG.. akk aku bwk g keja..
mmg amat marah la ku time pg tdi…
Sehingga menitiskan air mate…
Cebek2 aku…
Hmmm…. Cian aku….

Aku dah la celik mate je xde owg kt umah…
Da mgrib baru la ade owg nk borak2…
Sbb tu aku suke dok sh alam..
xsunyi mcm ne..
Skali modem da ilang..
aku nk borak ngn sape???
Kesian x aku???

So….

Aku habiskn mase arine dgn tgk tb


Cerita 2….
Sedap2 aku tgk tb…

JAMBO GAJAH BIRU…

Sgt2 bes cite ne..
hayal aku bb gajah2 dy comel2…
Besnya kalo pat blakon jd gajah…


Iklan la pulak…
Ish… asik2 iklan…
Tergerak lak nk mengeliat kuat2…
Aaarrrrrggg..
tertoleh blakang…
OMG..
ular……

Ular wane itam n panjang….
Aaaaahhhh.. geli geleman aku….
Aku pon berlari kua…
jerit2 smbil ngs2 pgil abg aku…
Bangah.. bangah.. bangah…
Ular… ular….
Lantas abg aku masuk..
tgk ular 2 da g dapor…
So.. aku pon cari2 owg le tolong
bb.. abg aku pon takot ular..
hahahhahhahhah…..

aku lari g umah maklang aku n sib bek ade paklang aku…
slamat.. dapat gak ular tu dibunh…
mati kau!!!!!!
Hmmm….
Kalo xmati mau aku dimkn ularkan..
Dari ko mkn aku beter aku mkn ko lu..
Huhuhu.. haram….
Huhuhu.. alhamdulillah….

Jadi.. aku kn la tunggu malam untuk
On9 + update blog aku…
Sabar ye kwn2….





Salinagan

Hmm.. aku tau blog aku ne xde la bes sgt2…
Aku cume cite pasal kehidupan aku je…
Sbb aku kt kg…
Aku sbenaye suke cite pasal khdupan aku n kwn2…
Oleh kerana pic kwn2 aku sume kt lptop aku kt sh alam (lptop bubu)
Aku xpat la nk cite pasal kwn2 aku..
Jgn marah ye… huhuhuhu



da siap pki baju tido pon...
huhuhuhu


nite!!!


assalamualaikum...