My Great Web page

Follow Me

31 October 2011

xbek bersumpah


assalamualaikum....
hi sume... beratnye tgn aku nk mengupdate blog skarg...
tade mood.... 
aku : oit mud, dtg r balik...
mood : jap2.. otw ... sabar...

sementara tunggu mood dtg.. nyanyi2 lagu sejuta cinta ~~~ mashanda

sejuta cinta ne mengingatkan aku time karok wit lesbian (lesbian bb time ne kitowg msti single... bf2 xde) sejak 2 menjak incik bubu tinggalkan aku kt sh alam (sbb dy balik kg), aku manjang kua secara berlesbian jer... tp xterpesong g r... sumenye normal.. sape kwn se ~~ less aku ne? elis, mawar, aten... tgk la.. mane2 yg ade, tu r yg join.. yg penting xkua ngn lelaki lain... euuu.. not my pe'el (perangai)...

karok yg slalo sgt aku pergi 3 kali sminggu ne msti la kt PAS.. bukan pas yg politik tu.. PAS (plaza alam sentral)... singkatan je n bebudak sh alam n bebudak pasan sh alam @ key-el sgt tau r... alhamdulillah aku lom terpasan g n sedar asal usul aku...

bile cite nk setat ek??
jap2.. okeh.. time aku bawu2 balik dari Li, aku pon kua secara berlesbian ngn elis n mawar... kitowg wajib r g karok tempat besa... 6 bulan xdating sesame n mendengr sowe merdu2 masing... 

tetibe, ade la abg karok (keja kat situ) tanye mik ok x?? siap bukak pintu plak tu... aku rase, sejak 3 thn lebh aku ulang alik sane ngn laki mase depan, xpernah pon owg tanye pasal mik.. kalo mik osak pon wat bodo.. kejap2 abg tu lalu.. naik rimas kitowg... dalam 30 lagu kitowg nyanyi tu, ade la 30 kali dy lalu.. xtau ape sbbnye.. ke sbb kitowg nyanyi lagu :~
~ tanggal 31 ogos
~ lagu raye
~ slamat pengantin baru
~ bahtera merdeka

hape?? pelik ke bang??? yg penting ilang tensen...

nk dijadikan cite, kitowg g lagi skali setelah lame xgi.. minggu exem la katekan...
nk masuk tu ambik 25 lagu je.. konon2 dah slalo sgt karok cam malas nk nyanyi byk2....
dah syok2 nyanyi, lagu dah tgl 19, 18, dan nk klik lagu lain, tibe2 jadi 21... 
haik???? bukan ke tadi dah 18... xpe2.. mybe tb silap kot... teruskan nyanyi...

time ne, lagi r kerap abg yg same tu lalu lalang.. elis n mawa ckp abg tu mandang2 aku.. aku xnpk pon dy pandang2.... pastu elis pon nk tambah lagu lagi 10... dah mcm soalan math untuk kowg plakkan... hihihi.. layan jer...sambung balik... aku pon dgn selambe g kaunter bb dowg suh aku g kaunter.... 

aku pon dgn wat muke cute2.. aku pon jalan n g kaunter.. ade 2 owg abg kat situ.. dgn senyum konon2 manis, aku pon diri kat kaunter... skali abg tu ckp ngn kwn dy...

abg tu : comelnye.. geram aku... ne kalo wat bini, SUMPAH AKU XCARI LAIN.. SUMPAH!!!
kwn abg tu : hahahha *gelak ikhlas ke x tu

dalam ati aku pon nk tergelak terbahak2.. abg, abg xdgr lagi sy bukak mulot... kalo abg dengar mesti pastu abg cakap 'ini kalo aku tau, SUMPAH AKU XKAN SUMPAH DULU2'... hahhahah... padan muke mu....

aku pon mask balik bilik kitowg dgn rase nk tergelak2... pastu mawar n elis asik ulang2 ayt tu plak.. upenye, dalam diam, abg tu tambahkan lagi lagu2 kitowg.. nk dikirakan, sumenye ade dlm 10 lagu... gile x??? heheh nyanyi smpai kering tekak tau... 

abg, maceh r bang.. pasal sumpah2 abg tu, sy xkan pertimbangkan bb sy dah ade incik bubu...

risiko pas aku tulis cite pasal ne adelah 
'ma.. pasni xboleh lagi g karok kat PAS.. ade paham???'
mesti incik bubu ckp camtu..
xpe2.. sy dah sedia bb pasne xmo g karok g...
(YOYOooo den ne!!!)
hehehhe.. k r.. cau cun cau....
nite bebeh!!!





27 October 2011

salah paham

ada sorang pkcik nih.. nek kereta kelisa.. tiba² kereta pkcik ni hbis minyak, dia pun stop la tpi highway.. pkcik ni pun tahan la kreta nk mntak tolong.. xdak 1 pun yg bhenti nk tlng.. last² ada sbjik kreta ferrari gak yg bhenti kat kreta pkcik tu.. Brader ferrari 2 tnya la 'kreta rosak ka pkcik?'

Pkcik kelisa: dak la.. minyak hbeh ja..
Brader ferrari: owh.. sy bleh tarik kreta pkcik tp smpai toll ja la.
Pkcik kelisa: ok la smpai toll pun.. tp jgn la bwk laju sngt... pkcik xbleh laju² ni..
Brader ferrari: ok la.. klw pkcik rsa sy bwk laju bg la high beam ka, hon² skit ka..

pastu frrari tu pun tarik la kelisa tu.

TIBA².. da satu kreta evo potong frrari tu. brader frrari tu pnas la.. dia pun ligan (kejar) evo tu.. kebetulan plak kat depan skit ada polis wat speedtrap, dia (polis) pun cntct mmber dia utk tahan kreta tu..

Polis 1: oit.. satgi hang tahan 3 bji kreta ni.. depa dok lumba..
Polis 2: orait².. kreta apa weh??
Polis1: hang tahan kreta evo.. pastu kreta ferrari sbijik.. pastu satu kreta lgi msti hang xcaya pnya..
Polis 2: kreta apa satu lgi tu??
Polis1: kereta kelisa ja weh.. siap main lampu & bunyikan hon lgi nak potong ferrari tu.. gla laju ah..






26 October 2011

new colour

dok lepak2 ptg2 n teringat plak minggu lepas ade penambahan 3 warne bawu...
biru kehijauan, pink dark, dark green


npk x yg sebelah kepale ambie, 
3 warne kebawah setat dari biru, pink, ijau
warne baru... jom test kat muke model paksaan..


 zoom in!!!


 tanpa flash


mggunakan flash

~ smile ~




twin lor!!!


hi... cuti2 ne kowg g mane??
aku g MARA...
sbb ~~ paham2 la
(pinjaman nk bayar tp lom keja g )



yeehhaaa!!!!!
MARA!!!
FEERA love MARA...
(bodek nk kurangkan byr)


perkenalkan my twin...
ahhah ... jgn percaye sgt... 
ne ank buah aku pem FOLLOW kemane2 aku g...
akukan pompuan bongsu.. xde adik, ank buah la yg aku manje2 kan..
sgt manje tau... ape nk, bagi je...
(cyg punye pasal)


bawak ank buah aku g mkn...
maklang r oder lu ek...
'wa nk mkn ape'...
mkn setimboat kn bukak lens..
bahaye takot bute cam owg lam fb tu


tgk tu muke mcm xslere sgt nk oder..
skali bile wa oder, mcm2 lak dioder... 
lebih oder dari nafsu mkn...


bile dah mkn...
sume x reti tgk kiri kanan..
tgk kaklong...
terus serabai..


arrrppp..... (twin sendawe)
dgn banggenye tunjuk bekas2 kosong bersame muke2 kenyang n senyum lebar...


posingTIME!!!!
perotdah kenyang, g plk jenjalan kat dataran senawang...
nk g expo xbukak lagi...
g sini jer r cuci2 mate


waarrrggg.. eskim gule2 kapas....
xmo share...


muke dy pon mesti ade..
wajib....
time ne maklongnye xde..
da balik opis...


babai... cau cin cau..