My Great Web page

Follow Me

16 May 2011

blog

DALAM BLOG MCM ARTIS
SKALI JUMPE DEPAN2
TERKEZUT
BIASE JER
XDER PAPER YG MENARIK PON
HAHAHA
ITULAH AKU...


BUKAN TEMPATKU
HUJAN EMAS DINEGERI OWG
HUJAN BATU DI NEGERI SENDIRI..
(lu pikir la sendiri)

ennis sapnudin





pada suatu malam yg bosan.. aku telah mengconteng hasil karya aku ke muke enis.... sbb dy nak sgt... tgk la.. padan muke.... npk x perubahan pada wajah dy berbanding yg slalo dy mekap sendiri.. lain tangan lain hasilnye.. sbb tu lain la mukenyer.... tang mate dy yg agak kecil sket aku telah memhiaskan dgn wane ijau n biru bg nampak besar sket.... pipinyer aku telah buh camputan 4 wane blusher... bibirnye aku pakainye liptip yg ader lipgloss bg nampak efek lebih seksi.... slendangnye telah aku belit-belit n lilit2 dan dy pon xpenah lagi mencube buat mcm ne.. hasilnyer menjadilah kelainan pada wajah dan gayenyer...




mimpi itu mainan tido


mainan tido kaline aku sgt suke..
aku mimpi aku bersalin... hahhahahha...
bes le pulak...
aku dapt bby boy...
comel mcm .... huuhuhu ... aderla...
*sebijik mcm muke kat sebelah ne...
tau sape doktor yg sambot bby aku tu...
msti la doktor maznah.. 
sape tu.. ne kakak k.zati...
sblom ne xpenah aku bercakp ngan kak maznah n arine termimpi dy plak....

pas jer bersalin bb boy tu aku pon g jenjalan bwk bby...
bape2 bulan pas2 aku pon terberisi kembali...
pas2 aku lepak karok n tibe2 terberanak lg sowg...
kua bby girl... comelnye mcm aku...
melepak2... mate bulat cam aku jugak...
*yg comel jer mesti mcm aku...
sebijik mcm kat sebelah ne jugak

yg lawaknye lgi 1 ne aku terberanak bby girl tu kat tepi tangge...
pas2 xsakit... aku pon pelik..
pesal bersalin xsakit..
mimpi..oh.. mimpi...

oleh kerana ne sume dalam mimpi,
aku pon xder la bg name untuk bby2 aku tu...
terlupe n xsempat...
awal plak aku terbangun....
kalo aku smbung tido msti bby2 aku tu da jd dewasekan...
name pon mimpi....




shawl

jom ikot aku menggeledah pesen baru shawl
jom cari2...


kedai yg aku g ne namenye zahra



pasmina yg aku beli...
lilit2...
belit2...
taraaa...
jadi la camgini....



no 2 ne
belit2...
lilit2...
ikot la gaye si ana..
ana mane?? lor.. xkenal ker???
hana tajima....
*mcm kengkawan aku le pulak...


shawl ne bukan beli kat zahra tu..
ne k.long belikan time g umrah aritu..
sume sepupu sepapat dapat shawl ne..
sepesen n wane lain2...



yg ne aku paling lawak la...
yg si enis tu mmg gaye hana tajima...
tp yg aku tu tah ape gaye..
aku reka2 n aku rase aku nk ckp ne gaye bunge matahari mekar berkembang...
berenda2 shawl ne...
geli hati aku..
xpernah aku pakai shawl se~klaka ne..
*shawl enis tu... aku pinjam...


ne plak ala2 comel...
sebb ape aku pgl gaye comel..
sbb time aku gayekan mcm ne 
incik bubu ckp 'ne pehal pakai comel2???'
aku pasan la gaye ne comel...hohohoo


hahhaha.. tgk depan2...
klaka kan...
gelak la lagi...
huahuahauhau...


nextime aku bwk kowg g lagi ye..
tempat yg lagi bes...
sebab aku sgt cerewet beli dan belah..
hage xle mahal..
pas2 nk cantek ajer...
nk cantek tp murah...
vogue tu mesti..
yg paling penting berpatutan....
*deman lebih
survay sume tempat bawu beli....
barulah berbaloi-baloi
da....