My Great Web page

Follow Me

17 July 2011

raje bergolek

apakah raje bergolek???
cecite2...
bergolek tu owg2 lame ckp adelah kenduri..
ini bermakne raje kenduri la...
lebih kuang mcm tu la mksdnyer...

 

dizaman yg da maju ne, raje bergolek dibuat mcm open day dah...
tadi time aku g byk gak peralatan tradisional yg dapat dilihat depan mate..
wah2.. skema lak ayat aku...
yg paling bes tadi ader la mkn2 ...
tp aku xsempat nk mkn... bz bergambar2 ngn adik aku...

mari aku tunjukkan pic yg sempat aku tangkap khas buat kwn2 aku yg xpt dtg..


 tangge di tingkat 3 nk naik tingkat paling atas.. cukop menyeramkn nk panjat...
mengikut sejarahnyer, raje akan memerhatikan seluruh rakyat jelata melalui tingkat paling atas tu la...
so npk r sume rakyat2...


berhenti berstory kejap untuk berposing2...


ne la tempat raje memerhatikan rakyat..
agaknye lebih kuang mcmne ker gaye raje memerhatikan rakyatnyer??
ade gaye raje x???


 pinggan magkuk dan peralatan dapo zaman dulu...
umh aku pon masih ader benda2 ne.. 
aruah uwan aku yg bg.. 
*sbenanyer tempat ne xle amik gambr..ehheheh


moto besar ne plak bukan moto dulu2 ye...
jgn salah paham plak... heheh...
dulu2 pakai basikal tua je... (mak aku yg cite)
aku saje jer nk test menunggang..hohooh
xlarat!!! berat!!!