My Great Web page

Follow Me

08 December 2011

kami atlet BFS


8 disember 2011
cipta sejarah atlet untuk aku.. setelah sekian lame aku mengajuk bb dulu2 kalah lawin badminton time darjah 6... xleh blah nk ngjuk smpai ke tua... 

aku mule2 nk lwan untuk single female bb aku terase aku ne wanita...
skali dah nk mule, lawan aku si pengkid plak...
oh!!! TIDAKKK!!!!
wlaupon dy pon pompuan, 
musle dy yg ketol2 tu wat aku takot n aku bayangkan tenage dy pon cam laki...
(jgn nk dabel2 meening plk ek)
pastu aku teruskan jadi Cheerleading..
bes tau.. same mcm dalam cite high school musical tu....
(kowg caye la sgt ek)...
pastu aku dah siap tertido2...
tiba2.. jeng.. jeng..jeng....
semangat dtg dr dalam hati nk gak men bb dak2 laki dah byk menang... 
aku pon dgn kuasa bulan.. akan menghukummu....
zup.. zap..zup..zap.... menang... huhuhuhu...
swonok xterkate.. aku ngtkan kaki n tangan dah pengkar sgt...
thanx bebie bb bg alang pinjam reket adik si YONEX mahal tu...

kowg jgn xpercaye adik handam kowg ne dah menggelarkan diri dy sendiri sebagai ATLET

(camera xberkualiti)

xmalukan pgl diri sendiri Atlet xdiiktiraf...


jom tgk pic sekitar tournament tu...

Cheerleading!!!


cannot snap my pic.. 
i'm so cute!!!


ala tomei2...


arrrppp.... kenyang mkn oreo...


smile!!!



players!!!




one more player is AMIN...
single male...
but his pic blur r...
(xsempat snap)

celebrate!!!
mekdi


xlalu mkn dah.. ketha kenyang n ilah lapar..


sam lapar n ila kenyang


*bukan ker time i tgh lawan tu i dgr UMA said
'kak feera.. mekdi..mekdi..'
so.. uma, akk fera nk mekdi akk...
huhuhuhu


my team!!!
ketha, pricella, ila, uma, sam, lau, amin, adik handam...

proud of us!!!
kita boleh!!!
(wlaupon xde latihan pape)
*agaknye bile next tournament lagi ek...
(poyo lak ai)


<mesti kowg meluat gile dgn kepoyoon akukan.. hihi... just joke>