My Great Web page

Follow Me

25 December 2011

afilah's family at kg pandan

kelepak kelepak kelebum kelebum
(aku dah bersanding..)
hihihihihi

<start cite >

dengar jer kg pandan, sume owg ckp 'ooo.. kg pandaan.. tau2.. tau..'
aku pon same.. name kg yg begitu familier kat tlinge kite mcm kg Baru..
aku pon poyo jer lebih dgn ckp 'tau.. tau..'
(aku bukan owg key_el)

smalam aku nk g kg pandan umah ILAH FIFIE...
dgn blagaknye aku nk g sendiri, 
xnk nyusahkan ilah yg konon2nye nk dtg amik aku...
sumenye poyo.. 
lgi poyo INCIK BUBU aku yg nk sgt folow aku g mengandam owg... 


bgn pagi2 tp gerak kol 8 bb konon2nye tau jalan jugak.. 
AMPANG?? ala.. dekat jer... 15 minit dah leh smpai...
haah.. mmg dekat.. stengah jam aku xsmpai2 lagi.. 
dgn kepoyo-an owg yg memandu xnk tgk sainboard 
bb dah bwk GPS (intan)..
kan dah terlepas simpang ke AMPANG... 
dgn kepoyoan aku jugak xnk ikot HIWAY mahal,
skali tersilap simpang n HIWAY murah tu jadi lg mahal dr yg mahal..
dah smpi sungai buluh n patah balik ke PJ 
n masuk balik HIWAY yg same n kuarkan wit TOL yg same.. 
buat kerja 2x... akhinye KEY_el tetap jem wlaupon HARI NATAL...
'woit key_EL.. bile ko xnk jem ek?? menyampah betol g KEY_el ne...'

akhinye smpai jugak jalan perkasa, jalan pria yg aku tgk dalam mep...
(ade jalan jejaka, jalan tampan, jalan kacak dan lain2 yg melucukan... laki kat sini mesti ensem2 belake... INCIK BUBU pon pasan ensem jalan kat situ)

fuh!!!! susah jugak nk g kg pandan...

<depan umh nenek ilah fifie>

sesampai di umh nenek ilah,
mengikut perKOMPUMan, hanye 4 owg jer mekap...
skali upenye dekat 10 org...
ramainyer... mmg sakit pinggang la... 
abis mekap n tacap2 n pakai2 tudung kol 1.30...
padan muke INCIK BUBU...
aku dah ckp xpyh follow, nk jugak...
bosan dy sowg2 smpai terborak2 ngn OWG PSY (gile)..

< padan muke bosan.. len kali nk folow lagi x?? >
'awk syg sy kan bb tu awk nk folow sy n xbg sy drive jaoh2.. thanx'


SNAP2 PIC MAJLIS

< ilah n kak azie >

< feera wit flower girl >

< pemberi manisan yg sgt maneeeesss >

< bergambar bersama mempelai >

< intan, sepupu sepapat ilah n aku n ila >

< aku palung suke akk aza ne.. dy sgt cantik >  
(mekap aku pon dah cair) 

macam biase, sebelum balik, aku msti nk snap2 pic kenangan


< aku yg nk pic kat tempat ne, apasal pic bawah ne plk yg lagi smart??? >


< nampak sgt owg diatas ne, xmahir snap2 pic owg (aku yg x photogenik) >

nak pergi punye la lame...
nk balik, BAPAK LA sng..
kalau bukan sebab jem kat KOLUMPOR TU, 
aku dah singgah TIMES SQUERE beli beg baru...
mega SALE r katakan..
melepas...
kalau incik BUBU sudi drop aku tepi jalan 
dan tggu aku masuk TS kejap pon dah bersyukur sgt...
tp xpe la.. bukan rezeki aku nk beli dan belah musim SALE ne..

sesampai kat umh kol 3 lebih masing2 trus bumbum...
satu komen pasal majlis tadi,
ilah, ko mesti bace tau...

'aku xpernah g kenduri kawin owg aku xknl sgt (family ko),
tp layan aku sgt baik mcm dah knl lame....
mak ko, makcik2 ko, kakak2 sedare ko,
adik2 sedare ko n sume yg aku terlepas nk sebut...
INCIK BUBU n INTAN pon ckp benda yg same...
skarang aku dah sgt kenal... 
sok kenduri leh ajak lagi..ehhehe xmalu..
THANX 4 ur manisan....

<^___^>