My Great Web page

Follow Me

26 December 2011

midterm dah hampir sgt


munin....
pagi tadi aku suke giler... 
sebab buat pertame kalinye aku dapat parking kat area depan 
dan berlambak2 paking kosong.... 
sebab utamenye lagi 1 sbb aku bgn awal n siap awal n gerak awal... 
kol 7.45 aku dah smpai MSU n xberebut paking..
(asal lect buat kelas awal2.. kol 6 aku bgn pon slalo gak lambat gak)


iklan 
pehal sejak 2 menjak ne slalo sgt pintu terbukak sendiri time aku tgl sowg2??
seram plak...
zzrrrreeettttt...
tgk2.. tu dy buat lagi....
(naik bulu romo)
aritu siap ade dgr bunyi seret kerusi n angkat kusi dan main2 air...

kelas CELL BIOLOGY mule awal n abis pon awal....
 nk balik awal n ade plk kete budak bawu dapat lesen 
yang sedang asyik blok keta aku n xlepas handbreak... 
hangin plk aku.... tau r masih P lagi.. 
tp jgn r tunjuk sgt.. 
patot r aku tolak2, xdapat.. berat semacam je... 
ngtkan dah kena 'main' dgn 'benda' tu..
heheheh merepek plak pagi2 ne...
(pengaruk INCIK BUBU yg penakot la ne)
sebab keta cerdik tu la buat
aku xdapat balik umh smbung tido...
terpakse la naik balik tangge yg berderet2 tu n pergi brdfirst...


< brdfirst atas meja depan U-SHOP.. senonohkan >

yg bes arine bb psysical class n anatomy leb batal,
dan organic class diawalkan dan boleh balik awal...
lepas lunch ngn INCIK BUBU tadi aku dah balik membuter...

yg xbesnye plk, LECT mengejar mase yg suntuk nk abiskan silibes...
mggu depan byk kelas ganti...
xsuke..... xsuke...
MIDTERM dah dekat...
CAYOK2 sume...