My Great Web page

Follow Me

29 December 2012

diskaun PREVE bg pelanggan MAYBANK

proton preve 1.6

adakah anda pelanggan maybank???
jika ye, anda berpeluang menikmati diskaun lebih hebat untuk pembelian PROTON PREVE...
bagaimana nak dapatkan diskaun tu??
senang jer... maybank akan hantar poskad ke semua pelanggannya..
tunjukkan poskad tu kat sales advisor proton iaitu FEERA HARES atau lain2 lgi...
lepastu nikmati diskaun berganda2... bermula dt 1 january 2013..

*tertakluk kpd terma dan syarat

keterangan lanjut:-  
feera harees - 013 - 2785918
-proton edar seremban-

22 December 2012

proton sale disember!!!

SATRIA NEO R3

hai semua.. 
masih belum terlambat untuk mendapat potongan harga sebanyak RM 17000.00
semuanya hanya sah sehinggan 31 disember 2012
downpayment serendah RM 0.00.
berminat?? PM sy.
*tertakluk kepada terma dan syarat

fira haris : 013-2785918
PROTON EDAR SEREMBAN


05 November 2012

mimpi kucin ~~~~ labu

assalamualaikum....
ingt lagi x kat kucin aku si labu tu..
ne nk story bile labu dah besar..


mengikut pengiraan jari labu dah 6 bulan..
so, disebabkan labu ni jantan, ak pon xtahu bile dy akan mengorat...
nak dijadikan cite, labu ne xkan kencing or berak merata2...
tu sume perbuatan xsenonoh n kurang sopan...
tp tetibe ade 1 hari tu, ank buah aku belai2 labu tibe2 labu terkencing..
tp sikit jer... mak aku pon pelik.. labu xpernah pon tido kencing....
xlame pastu.. beberape hari selang dr tu, labu skali lagi terkencing time tido....
skali esok tu, labu g ngorat kucing sbelah, xbalik2 umah...

ppsssttttt----- aku rasekan.. labu mimpi akil baligh la..
hehehheheh
mcm klaka jer bunyiknyer...
tp aku rase betollah...
labu kan dah 6 bulan..
dah smpai mase mimpi mcm manusia
xlame lagi, adelah labuuu da juniooorrr... 
yeyeh.. aku jadi kakak lagi....
<_____>

k... dap..dip..dup...

(xtau la betol ke x kucing pon leh mimpi)

23 October 2012

labuuuu dah besar


hantaran berupa labu


labu marah plk

17 July 2012

abg aku kawin pulak.. lepastu???

tanggal 2 june 2012
abg aku izzuddin plk mendirikan mosojid dgn pilihan hatinye azuli erni..
niat dihati mmg r jeles tgk owg kawin.. 
tp ape aku kisah..
yg kawinnye sorg, yg plaminnye berorang-org...
hahahah.. maksudnye akulah akan menyempit kat plamin tu..huhuhu


time nk pergi nikah
















tacap sikit... dlm pakej xde plk tacap untuk pengantin laki before nikah






persiapan untuk ke rumah pihak perempuan...







persiapan perempuan






 bersanding


















slamat pengantin baru abgku..
semoga kekal bahgia ke anak cucu...
sok kaklang kawin jgn lupe sponser.. hihihi


16 July 2012

10 june 2012

- tgh update blog -

assalamualaikum...
hari bersejarah dalam idop aku dan idop semua org yg pernah bertungkus lumus belajar selame beberape tahun... belom ade lg yg aku dengar owg yg xnk konvo... kerana konvo itu adalah  
HARI MERAIKAN KEJAYAAN KITE... 
(same mcm hari nikah la...)
jum nengok pic konvo aku yg xseberape ne...
 (agak lambat plk aku update entry ne)


my big family


ciuman dr mak dan ayah...
time kaseh mak n ayah sbb byk menghabiskan duet untuk kaklang belajar...
bukan 100, bukan 200 tp beribu2.. agaknye smpai 100 ribu kot...
 

kaklong n abg apis....
dua2 ne pon byk bhabis duet untuk adik pompuan bongsunye..
thanx.. sok kaklang keja, anak2 anda lg mewah tau..huhuhu
 

bangah dan kak julie...
time ne bawu seminggu dowg kawin.. kire pengantin barulah...
thanx sbb susah2 dlm mood honeymoon, dtg pagi2 nk amikkan gambar kaklang yg comel..huhuh


ni plk adik aku hazeeq... saje bg pakai jubah...
bia ade semangat nk blaja.. xde la lepas SPM nanti xnk blaja n trus kawin...
banyak cantik.....






genggam bara api, biarsampai jadi arang ...


bjalan dgn penoh konfiden
 

senyum dgn penoh lebar


bersame teman2 yg sempat aku jumpe...
almaklomlah bz n ramai sgt owg yg berjaye time tu...








semoga cerah mase depanku..
kajayaan ini milik mak dan ayah saye....
syg mak.. syg ayah....

15 July 2012

mungkin budi bahasamu penoh didada

tiada manusia baik mengaku dy baik...
tiada manusia jahat mengaku dy jahat..
mcm tu la yg sdg berlaku skarg....
tp kat sini, sy xnk mengaku baik atau mengaku jahat...
sy sekadar terkilan dgn sekelompok manusia yg mengata tanpa mengenali sy...
mgkin hanya mengenali sebelah pihak yg mgkin pihak tu baik, mgkin tidak...
tp berdasarkan ape yg sy kenal, pihak sane adelah pihak 'BUSUK' yg hanye tahu membusukkan name pihak lain... setelah beberape tahun berlalu, sy xsangke pihak sane masih lagi mengambil tahu pasal sy...
terime kasih yg x terhingga tp sy xperlukan semua tu...
kalau boleh, silalah remove sy dalam memori anda kerana tiade ape2 faedah jika pihak sane berterusan menghina sy sedangkan sy dah lupa siapakah anda...
sy juga telah memaafkan segala yg anda pernah buat kt sy ...
sy jugak amat berterima kasih kerana dulu2 anda byk membantu sy wlaupon sy tahu niat sbenar dihati anda...
kepada pihak2 sane yg pernah berpihak atau yg pernah berpihak kpd sane,
jika anda berlaku kepincangan dlm pihak anda n sy mintak sgt xperlulah anda mencari sy untuk membongkarkan ape yg pihak sane pernah mengate saya...
sesungguhnye sy mmg xberminat nk tahu....
pihak anda mengatakan jugak 'xgune blaja tinggi2 tp xde budi bahase'...
siapakah yg mengatakan sy tiade budi bahasa.... mestilah ketua pihak anda kan...
sbb yg rakyat pihak sane tidak pernah mengenali saye...
dan xpernah tahu tahap budi bahase saye... kan semua itu sudah memFITNAH sy...
fitnah itukan dosa apatah lagi jika anda mengumpatkan...
sy tahu pihak sane bukanlah singkat ilmu agama kerane semuanya bercakap seakan2 penoh ilmu didada... hmmm... hanye senyuman manees yg boleh sy ukirkan untuk anda...
jika para rakyat pihak sane merasakan berita2 pasal sy tu benar, terpulanglah..
dan jika rakyat anda nk tahu kebenaran supaye boleh membuat pilihan yg mana betol, dan yg mane salah, silalah bersemuka dgn saye... sbb sy tahu, ketua anda hanye akan bercakap tentang ape yg sy buat, tp tidak akn cerita ape yg telah dy lakukan....kan..kan... sape nk buka pekong didada...
tp sedikit malang kpd anda kerane pintu hati untuk bercerita dah xade lagi sbb sy dah bosan...
sy pon xrase seronok mengaibkan owg lain mcm ketua anda buat pada saye.....
lagipon ... ketua anda tiade kn mengena dlm hidup sy..
da xde motif lg sy nk ambik tahu pasal dy...
katakan jugak pada beliau, berhenti skodeng sy..
sesungguhkan hidop sy xsebest hidup anda... jd, amatlah bosan untuk diskodeng....
ahkir kata dr saye, kembalilah kpd ajaran Islam yg benar bkn dgn memFITNAH dan MENGATE owg sane sini...

*for ur information, xade kwn2 sy yg tahu pasal kamu tau x.. betape baiknye sy kan.... kamu ptt bersyukor kerana sy xmemburuk2kan kamu....

*xgune blaja tinggi2 tp xde budi bahase ek???
apalah guna budi bahase penoh didada tp hati penoh dgn hasat dengki....

28 May 2012

labu ~ hellow kitty

Assalamualaikum dan gud munin...

entry aku arine just nk memperkenalkan labuu....
siapakah labu???
dy bukan makanan atau mak labu tp labu adelah kucin bawu aku....


nape name dy labu?? sbb sebelom ne name dy lekir... tp xsesuai... (name lekir mak aku yg bg.... lepastu ditukar kpd labu oleh ayah aku (maybe ayh tgh tgk cite labu-labi kot).... pastu lekat lah name labu...
ape2 je name kucing yg ayah aku bg, mesti melekat namenye.. hehehhe wlaupon nampak mcm pelik n xsedap n klaka, lame2 jd comel plk... yg abg dy tu, tp bkn aku yg bela, name dy BAD... ensemkan.. tp name sbenarnye jebad....


labu msh kecik lagi.. bawu 2-3 bulan... oleh kerane dy pisah susu awal, umo sebulan dah pisah susu, dy belom dpt menggemok dgn cepat.. insyaallah, xlame g labu akn bertambah gemok n gemok n gemok n gemok.... ne pon dah berat.. tgk la perut berlipat2 dy tu....


labu adelah jantan ek... oleh kerane aku suke sgt hello kitty, tu yg aku pakaikan rantai hello kitty..hehhe.. kucing jantan xpe pki hello kitty... kalau lelaki yg pki hellow kitty, geli mak!!!...

dap dip dup!!!!
abaikan pemandangan unik di blakang....