My Great Web page

Follow Me

31 January 2012

karnival buku karangkraf


dah lepas dah....
fera , incik bubu n izzah (bukan izzah hariz si ombak rindu ye)
yg besnye kat sini..
buku2 giler murah2.... (wlaupon xminat membace)
yg xbesnye, 1 buku pon fera xbeli sbb
nk bayarnye beratur panjang gile....
ape yg fera n izzah beli???


f.c.c
farmasi colour cosmetic
dowg tgh buat happy hour..
mmg happy la kami memborong....

jumpe incik artis norish karman
(wlaupon xminat sgt tp boleh la.. kebertulan...)


pic bawah ne...
sumpah aku jelers!!!!!
hehehehhehe



artis lain byk yg baru2 n aku pon xknl sgt...
(jarang tgk tv skarg)


SNAP2 



















SNAP-SNAP PERASAN


sahabat yg sekian 10 thn terpisah n ilang xtau kabar berita akhirnya...
i lebieu... 
sahabat pertama aku dr kecik...
umo 10 thn dah tau bersahabat...



izzah dan hariz
ambak rindu
(fera n incik bubu)


nak balik dah..
babai....





penohkan piera pinky....







16 January 2012

amy (areesa suraya)


feera n amy


new style 4 amy....


amy sgt cantik dan sng nk makeover amy...


saye suke mate amy yg galak...


fera~ kwn kowg


<^______^>

15 January 2012

happy besday to me.. :P


assalamualaikum...
tgk2 ape yg ditulis tu...perati n bace betol2...


oh.. aku dah dewase...
aku dah xremaje lagi..
aku dah boleh tido awal bile malam...
aku dah boleh tgk cite2 18 sg n sx... (hihihhihi)
aku dah buleh g mane2 tanpe bgtau sape2.. (ye ker)
aku dah buleh berpikir sendiri tanpe mintak tulung owg pikirkan. (nk pikir ape)
aku dah buleh bahasekan diri aku dgn bebudak kecik 'untie feera @ acik feera'
aku dah buleh g melancong jaoh2 sendiri..
aku dah buleh berdikari..
aku dah buleh makan jamu...huhuhu
sumenye aku dah buleh kecuali KAWEN...
yg ne xbuleh bb aku mmg xbuleh....
sabar ye INCIK BUBU...


yeyeh. ade kek.. pegang mcm waiter....
men2 potong2 kek dgn elis jer sbb umh aku ne slalo ari siang dowg tido n mlm berjaga...
bubu xjoin bb demam n bawu mkn ubt...
ape2.. malam tadi dah celebrate dgn bubu n mawar n elis kat muara ikan bakar
ELIS blanje.. thanx...


happy besday tu me...
happy besday to me...
happy besday to feera..
happy besday to me...
< fffuuuuuhhhh... tiup lilin... >


azam di umur 23 thn
aku nk jadi owg yg terbaik dimate family aku dan kawan2....
aku jugak nk blja betol2.. *walaupon ade pasaan give up..
aku nk kurangkan membebel 
aku jugak nk bertambah manees *bonus la.hehhehe
aku nk matang...
aku nk keta besar, umh besar, duet besar (melalut da)
semoga usia yg meningkat ne, aku lebih matang n murah rezki n kawin???? tet!!!!
kawin tu last cite bb perjalanan hidup aku masih jaoh lagi 
dan mcm2 yg ake lom dapat dgn hasil titik peluh aku...
hasil titik peloh owg xterase sgt kejayaan..

kepade adik2 yg lahir pade thn 1990 dan kebawah...
fera dah 23 thn n feera dah merelakan adik2 nk pgl feera AKAK FEERA
wlaupon feera tau kowg xkan n xnk pgil feera akk...
feera xkisahpon.. apalah yg ade pade usia.. nk teruskan pgil feera pon xpe..
ehhehehhehe.. lgi suke!!!!
terase diriku belasan tahun yuk...
hihihihi...
<adik2 umo 17 n 18 thn pon pgil i name jer.. npk x.. mudekan i>


my BFF...
thanx teman aku main snap2...


lagi sekor peneman adelah mumuYOT..
pengacau bb ekor dy sikit agi nk kena kek..
huhuhu....

*kalau aku kat KG, mesti mak aku buat pulut kunin..
<^____^>

untuk dayang, kak yang, yuyu, amy, INCIK BUBU
pic kowg xde bb time snap2 ne berlaku, anda sume tgh tido..
xsampai hati nk kejotkan...
kowg makan kek feera je ek...
sedapkan.... 
huhuhuh

housemate yg bumbum


kak yang

yuyu

nad

dayang

amy (bukan pic sebenar)

boyfie yg demam


BFF yg ade hal

tenten... keja xpat cuti

mawar kena antar kak wa...

papepon...
 i luv u olls

wish from all




13 januari 2012



alhamdulillah genaplah umur si feera harees @ nurzafirah haris podilah yg ke 23 thn...
macam tak percaye aku dah tua... owg lain percate tp aku je xnk caye....
thanx kpd sume yg wish kat aku.... antara wish yg aku ingat...

illah fifie
Happy birtday feera..


Semoga panjang umur n dimurahkn rezeki n sentiasa ceria..

Last paper organic on ur birthday ..jgn lupa study pula...:-


aku 
amin... aku akn cube yg terbaik ...
study bebetoi... huhuhu....




ain haris (kakak aku)
~~ happy birthday to my luvly noty sis Feera Harees@NURZAFIRAH BINTI HARIS PODILAH, today your age is 23 years old,plez be matured but not at all la sbb muke pun tak matured lagi,jobossss... semoga ape impian menjadi reality,yg penting usaha,jgn berangan.... your future is yours,once u go,u cann't go back,choose the best, i'll always beside u....hadiah dh dpt hari tu kan...ok la sales + beday.... valid jeh.... hooookaaaayyyy darl, sayang awakkkkk...mmmuuuuaaaahhhh ~~


aku 
i da matang la...
muke xmatang xpe.. awet mudela katakan... hihih
umo adelah rahsia... huhuhuh
adiah i nk yg lain.. xmo gabung2....
thanx kakakku....


We have to be able to grow up. Our wrinkles are our medals of the passage of life. They are what we have been through and who we want to be.


..HAPPY B'DAY DEAR 23years old..

...hahaah dah tua!!...:p

..malas nk tgg smpi kul 12 mlm so aq wish awl2 jea la..


aku
thanx.. kate2 ko aku akn pegang n simpan n trus ke hati dan menusuk ke kalbu...
ko wish awal same dgn bubu.. akhir2 ne kite sume tido awal.. penatkan.. thanx ikan bakar muara .... aku sgt happy.. i lap u... muah2...




nur syafiqah (kembar aku)
Uiih yunk..sowi..smlm aq xon9..bzy kat..keje..hepu buzday..hope pjg umo..murh rzki..n cpt2 jd PUAN..hihi..igt..awk tu da msk 23.. Hihihihi..stay cute fir..

aku 
tenkieu2..
aku gak nk wish happy besday kat ko.. semoga di usia yg same ngn aku ne ko lebih sukses, maju, murah rezki, panjang umo n cepat2 menimang cahaye mate selaku ank angkat aku.. ko dah janji dulukan..huhuhu... aku nk jadi cik puan?? omaigucci.. lambat lagi.. aku lum ready dr segi zahir n batin g.. t dah nk menuju kesitu, ko owg terawal aku bgtau n ajak keh.. lap u.. muah2...


thanx kat sume dgn wish2 yg best...
amin.. amin.. amin... amin untuk sume...
kpd yg ramai lagi wish tu, aku xjumpe la wish tu bb timeline ne pelik sikit...
mane tah dy sorokkan......

yg wish kat enpon mcm eizzah, kamalia, tira, emy, mawar,tenten, yuyu dan lain2, fera xpat nk copy n paste ayat kowg... ehheheh.
yg wish depan2 mcm incik bubu, kamalia, mun'im, dak2 kelas aku, thanx jugak...

aku sgt hargai elis yg blanje mkn ikan bakar kat muara - klang..
walaupon penat2 balik exem, sanggup bwk kitowg jaoh2...
thanx to all..

luv u all!!!!

< besday thn ne x sebest thn2 lepas bb aku exem dan bubu deman 
tp celebrate smpi 2 hari plk.. huhuhuhu>


kak wa (kak mawar)




kak wa atau kak mawar
xsangke la kak wa dah lain sgt...
dah xknl dah fera kat kak wa




08 January 2012

ade iras x???

ade owg ckp kami ade iras... 
betol ke x??
ce tgk betol2...
hehehhe
(*mintak2 ade... panjang jodoh...) 
< malas nk cari boypren lain dah - i gurau je pa....heheh >


05 January 2012

ST - marble baked blush on (face n cheek)

sape suke blusher???
saye2.. saye2...
(aku angkat tgn dulu)
hihihi...
blusher yg sng nk match ngn kulit anda...
memperkenalkan....

ST - marble baked blush on (face n cheek)

pemerah pipi marmar yg dibuat drp liputan warna multidimensi. 
warnanya mencipta efek glamor dan bercahya pada pipi 
dgn tekstur serbuk keemasan padu. memberi kesan yang tegang dan padat...
(copy n paste dr kotak dy)

yg mane 1 ye blusher ne??
jom tgk..


dalam kotak..
(abaikan kesepahan yg blakang tu)


mcm 'kek'..
rase nk makan n kunyah2.. geram!!!
( i mmg suke yg campor2 warna)


warnanye setelah dilayangkan pada pipi anda...
(mintak maaf, model xberbayar saye kurang sihat- flu)

( via mobile cam )

slamat mencantikkan diri anda...

tagline
< kerna dirimu begitu berharga >