My Great Web page

Follow Me

04 January 2012

feera in wonderland ~~ release tensen!!!

mmg den tensen bona....
den nak jadi mcm alice in wonderland....
sume katun2 besar2.. leh berkawan2...

kalau rase inginkan warne pink,
boleh peluk patrik kuat2....


kalau rase nk jadi yg bodo2...
boleh sandar kat sponchbox dan ckp
'ape hiburan kite arine sponchbox'
'jom mkn creabypaty!!!!"


kalau rase dah gemok, 
boleh ajak mario lawan super mario bersame2...


mario ckp
'feera lompat.. lompat..lompat.. safe our princess'


kalau rase nk g mane2 xpyh drive,
buleh tumpang blakang cik horse...
gedeguk..gedeguk...
xpyh bayar tol..


bile boring2 ...
leh main cakar2 dgn bapak2 rimau ne...
miiiaaawww!!!!


peace yooo!!!!


bile rase nk manje2...
main2 la dgn panda bear
sejuk jer.....


kesimpulannye....
besnye kalau idop di alam fantacy..
xdek ape nk pikir....

(bile entry bawu, mesti ade muke incik bubu aku)

new year 2012

HEPY NEW YEAR!!!!! 

assalamualaikum...
rasenya masih belom terlambat nk wish  
(wlaupon aku xpernah celebrate new year).. 
aku pon xpaham sbenanye ape yg nk dicelebrate sgt new year ne... 
kan tahun meningkat, umo meningkat dan makin dekat ke batu dua... 
*aku ckp owg tp aku pon same...

semperna new year ne, aku ade menda yg sgt bes n sgt seronok yg aku nk buat.... 
kowg yg secampus ngn aku msti terase keseronokkan ne... 
aku dah sgt2 excited nk tunjuk activity aku ne.. 
jom...



taaarrrraaaa!!!!!!


so..so..so..seronok!!!!
study for midterm...
yahooo...
kuarentin diri sendiri...
harap2 result tidak mengecewekan....
amin....


Doa penerang hati
أَللهُمَّ افْتَحْ عَلَيْنَا حِكْمَتَكَ وَانْشُرْ عَلَيْنَا مِنْ خَزَائِنِ
رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِيْنَ
             Ya Allah bukakanlah hikmahMu, dan turunkanlah rahmat dari khazanahMu                          
kepada kami, Wahai Tuhan yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang