My Great Web page

Follow Me

01 May 2012

new talent... pricella and angelia

new talent
angelia ann
pricella mirande george 

MUA : feera harees beauty makeover

photograper : ketha narayan


   

before n after





 photograper : ketha narayan

 

MUA : feera harees beauty makeover

happy besday syg


assalamualaikum cinta....
waalaikumsalam rindu...
jgn biarkan hadirmu hanyalah sekejap mata..
dan kebersamaan kita hanyalah sementara...
ceh!!! jiwang plk den..

lagu khas untuk si boboi...

happy besday to you..
 u r born in da zooo...
like monkey n kanggaroooo...
no present for u....
 fuhhh!!!! tiup lilin.....

time awak bace ne mesti awak bawu balik dr kg atau tgh stress mendesign kerja2 awakkan.... so, jgn stress- stress, sila bace... dikesempatan ini, sy ingin mengucapkan happy besday kat awak... ceh!! ayat mcm ucapan hari raye.. yeyeh.. esok hari raye.... (harine genaplah umo laki mase depan aku 23 thn... )
msh mude lagi n lom masenye nk pikir pasal berumahtangge (sy pon mude lagi)... semoga di usia yg meningkat ne awk semakin maju dalam kerjaya,dapat mencapat cita2 awak, panjang umo dan dimurahkan rezki... insyaallah... lagi nk ckp ape ek.. mcm xde benda nk ckp sbb tiap2 hari kite dah bercakapkan... hmm... ade2... sy tau awak gendut.. sy xkisah pon awak gendut sbb sy tau awk mmg ensem bile berpenampilan gendut.. 
(ckp smbil kenyit2 mate)
esok ade byk lagi yg sy nak ckp.. awak bersedia la tadah telinge ye....
*sambil senyum2 tanda puas hati

esok awak kn belanje sy makan sbb besday awk arine, kite xjumpe pon.. kalau jumpe tadi, sy belanje,, tp sbb jumpe esok, awk yg belanje... hohoho.. fair kan.... pejam celik, pejam celik, xsangke dah 4x besday awk celebrate ngn sy (wlaupon celebrate ala kadar jer).... so... makin lame kite makin tua n harap diusia yg baru ne, mesti awak dah semakin matang kan... jadi,sy nk bgtau, sy suke lelaki matang..ehhehhhe... bapak gule!!!


semperna hari lahir awak, sy nk mengimbas kembali mcmane kite leh knl.. sbb sume kwn saye, sy akan imbas kembali detik2 perkenalan... secara jujurnye, sy dah xingt mcmane kite knl.. yg saye tau, tibe2 awk dah jd clasmate sy n tgh nak mengayat sy yg xmakan dek ayat ne....bla..bla...bla... (bersambung... huhuh xmo cite sini.. yg lain, kite cite kemudian..)

saye nk tido dah.. akhir kate dr sy untuk malam ne sblom sy tido, awak kol saye bile dah bace story ne.. awakkan kol free.... xpyh ttp enpon time tido.. sekali sekala, sy teringin jugak dgr bunyi dengkor awak melalui kol.. ahhaha... msk mcm dot..dot..dot... kiikikii.... gudnite!!!!