My Great Web page

Follow Me

28 January 2013

sales advisor ~ feera harees wit frensss

 exora bold CFE standart RM69000.00

 wlaupon mukaku xbape nampak sbb tudung same ngn warne latar, tp ttp nk bangga...
aku artissss!!!! mate ke atas, tgn ke dada...

 cam kenal kan...

 wit sales advisor hana 

kak shena sales advisor, zetty (proton commers), sue admin

berminat nk membeli, boleh kontek salah sowg yg anda berkenan...
maceh...

proton edar seremban
06-7617686

En Abd Halim.. saga FLX 1.3..


tahniah En Abd Halim...
monthly hanya RM 377.00
berminat x dapatkan kerete mcm En Halim ni...
hubungi saya - 013-2785918

*tertakluk pada terma dan syarat (proton edar seremban)

Puan Aini.. preve premium 1.6 CFE


tahniah Puan Aini  berjaye mendapat kereta anda....
monthly hanye RM 680.00 jer....
anda pon berminat???
pm sy - 0132785918

*tertaklok pd terma dan syarat (proton edar seremban)

01 January 2013

proton saga SE 1.6


proton SAGA SE 1.6..
skali pandang mmg tertawanlah... kenape ye???
sebab bentuk dy smart sgt.. lagi2 dy ber sisi 1.6
mestilah laju...(xde masaklah kalau nk naik genting dgn rilex n steady)

SAGA SE mmg xdapat dinafikan lagi..
mmg ternyata baik punyoooo....
ne xtipu punye... berdasarkan feedback dr customer2 yg telah pakai SAGA SE..
kebanyakkan mereka ckp 'telah jaduh cinta dgn saga..
kalau xpercaye, boleh dtg ke showroom kami n test drive...
terdapat 2 warna yg menarik iaitu merah dan putih sahaja,,

psssttt... proton, DRB-hicom dan pertronas skarg dah jd bff tau... huhuhu

maklumat lanjut
feera harees : 0132785918
proton edar seremban



untuk pencinta ikan2 ~~~~ aquaria klcc

assalamualaikum....
ne aku saje nk tunjuk pic melawat ke aquaria klcc
terase mcm zaman2 sekolah plk g lawatan2..
pic yg da berabuk aku simpan.. almaklom r.. bz jual keta jer....

mesti ramai yg nk tahukan bape tiket masuk sini...
dewase ~~~ RM35
kanak2 ~~~ RM25
jika ade mycard

tp oleh kerana aku boleh guna student card, aku dptlah tiket tu RM30 jer... yiihuuuu...
tp makan kat situ mahal n xsedap.... huh!!!

jom tgk pic pe yg ade kat sini slain dr aku..

sebelom masuk dapat amik gambar oleh kameramen situ.. mule2 ckp free, skali upenye time nk kua tu kn bayar plak.. mati2 aku dikelentong olehnyer..

antara ikan yg xkukenali... kulit keras..

yg ne kompum la kite sume kenal.. shark  
hahhaha sikit pon saye a.k.a feera xtakotlah...
(tercakap besar plk)

lagi ikan yg xdikenali..
'hi ikan...'

terowong bawah air.. dapat la merase mcm kite ni ikan mermaid dan dikelilingi ikan2 di lautan.
yg tu plk mumy buyung n dady buyung to beeeee.

wah!!! dibawahan pari
indah!!!

macam muke orgkan..
agaknye sbb tu owg ckp sumpahan ank derhake kat utube tu mcm muke pari-pari..
eh!! pari-pari ke pari??

dowang yg kat dalam tu xkecut agaknyer.. kalau aku, dah mengecil plus kecut

tempat menyekodeng mak2 ikan n anak2 ikan... hihihihi

sesi bg makan ikan.. live gitu...
pastu dpt amik gambar mcm ne.. 
dia bkk pintu akuarium tu n kite masuk la kalau nk amik gambar..
mcm aku ne xpyh la nk pakai peralatan menyelam.. dah biase bkk mate n bernapas dlm air..
(ceh.. den mongak yo.. heheheheh)

sesungguhnye dasar laot tu cantik....
'sampai terbukak2 belt i tau....'
bagooooossss!!!!

adikku bersame ikan yg xdikenali juga....

feera the dugong...
ops!!! silap...
feera and the dugung

haaa... nampak x.. baik punye usha tu....
jangan main2... sepantas kilat boleh ngap... 

besar daripada aku....

JOST!!!!
ala.. xtakot pon...


ok.. dah abis... yg len koleksi peribadi..
gambar mengong2 je tgl..
alu nk tunjuk...
ok...
daaaa.... 

pen merah
pen biru
u marah
ailebiu